HDT

Az olasz HDT a megbízható hajtások és motorok tervezésében és gyártásában szerzett tapasztalatát bocsátja az ipari automatizálás rendelkezésére. Ez a képesség az elmúlt 50 évben a vevőinek a nagyobb teljesítményű és kisebb költségű gépek építéséhez nyújtott segítségen alapul.

A HDT termékeket a legkisebb kézműves üzemben és a legnagyobb iparvállalatnál használó emberek az általa biztosított megbízhatóságban, tudásban és vevő támogatásban bíznak.

A főbb termékcsoportok:

Egyenáramú külső gerjesztésű motor sorozat: nagy teljesítményű DC motorok szögletes álló résszel, teljesen laminált kivitelben, a hozzá tartozó egyenáramú hajtáshoz optimalizálva.

Kefenélküli sorozat: ritkaföldfém mágnes gerjesztésű kefenélküli motorok a hozzájuk tartozó szervo hajtásokkal képezik a csoport legnagyobb büszkeségét és tükrözik a magas minőséget és a tervezésre és konstrukciós részletekre irányuló figyelmet, amely több mint 50 éve jellemzi a HDT termékeket.

Bolygókerekes hajtómű sorozat: magas minőségű termékek, melyek illeszkedve a HDT motorokhoz nagyvonalú méretre szabhatósággal elégítik ki a vevők igényeit.