Motor Power Company


A Motor Power Company egyszerűen közelít a piachoz, a vevőihez: a szakértelmével és tapasztalatával felmért igényre dolgozza ki az optimális megoldást. A hajtástechnika tanulmányozásába fektetett hosszú távú beruházás eredménye a technológia minden vonatkozására kiterjedő ismeretek mély kútja. Ezt kombinálja a megfelelő viszonnyal az emberekhez, a mérnökeikhez és a tervezőikhez, jutalma a kreativitás, az intellektuális fejlődés a folyamatos tudás fejlesztés. Az eredmény pedig az immanens képesség a céget jellemző eredeti ötletek kidolgozására, melyek lehetővé teszik a termékeik kivételes megjelenését és teljesítményét.

Valamennyi hosszú távú alap döntés fókuszában a Motor Power Company technológiai fejlődése és azok az emberek állnak, akik a céget azzá teszik ami. Ez a jövő orientált hozzá állás valamennyi szereplőhöz, – a munkatársaktól a szállítókon át a vevőkig -, időt álló kapcsolatokat teremt, és konkrét előnyöket eredményez. A közös fejlődésbe vetett hit képezi a sarokkövet, amelyen értéket teremt, és amelyre a jövőt építi.

Erejét az empátia, a tudás és az innováció adja. A hardware és a software, a technológia és az ipari folyamatok és partnerség kombinációja teszi lehetővé a vevőknek nyújtott, méretre szabott innovációs segítséget.

Az ipari folyamatok három speciális területére (anyagmozgatás, anyagfeldolgozás, ellenőrzés és mérés) koncentrálva hozta létre azt a megközelítést, amely felhasználja a cég tudását a gépész tervezésben, az elektromechanikában és a mechatronikában, valamennyi szegmensben és integrálási feladatban. A felsorolt diszciplínák szinergiája és azok varrat nélküli összekötésének tapasztalata teszi lehetővé olyan megoldások ajánlását, melyek egyszerre specifikusabbak és integráltabbak.

A katalógus termék család jellemzői a megbízhatóság, teljesítmény és minőség. Ezen az üzlet alapját biztosító technológián alapulnak a méretre szabott, applikáció specifikus megoldások és berendezések, melyek általában a vevővel folytatott közös munka eredményei. Ezek olyan valós együttműködések, melyek minden fél számára értékes tapasztalatokat adnak a praktikus és nagyon innovatív megoldások létrehozásában.

A cég szervezeti üzletágai teszik lehetővé a különböző profilú és igényű vevőknek megfelelő megoldások megtalálását. Valamennyi divízió, – motorok, hajtásszabályozás és mechatronika -, rendelkezik a saját egyedülálló képességével és hajtástechnikai kultúrájával, és profitál a másik kettővel folytatott alapvetően nyitott, dinamikus technológiai és applikációs együttműködésből.

A Motor Power Company kiváló minőségű villanymotorok és szervomotorok tervezésével és gyártásával indult, és folytatta élenjáró helyzetének kiépítését. A villanymotorok továbbra is üzleti tevékenységének kulcsát jelentik, amennyiben egyesítik a szokásos igényeket, – kezdve a változtatható sebességtől a nyomatékig vagy a pozíció szabályozásig -, vagy ezeknek a vevő igényeinek megfelelő méretre szabását. A villanymotorok fajtái:

nyomatékmotorok

lineáris motorok

kefe nélküli szervomotorok

egyenáramú szervomotorok.

Az elektronikus szabályozástechnika és a gyártási tapasztalat egyesítése vezet olyan termék családokhoz, melyek magukban foglalják a motorokat, hajtásokat és vezérléseket. Ezek nem csak termék kombinációk, hanem maximális hatékonyság és pontosság elérését célzó gondos döntések:

motorok

integrált szervomotorok

hajtások

vezérlők

tartozékok.

Ez a divízió évtizedek tapasztalatával old meg a mechanika, elektronika és a számítástechnika ötvözésével komplex problémákat. A megalapozott kreatív tapasztalat egyesítése a legfrissebb technológiával direkt hajtású szervomotorok, processzorok és növekvő sebességű terepi buszok formájában folyamatosan lehetővé teszi integrált és innovatív megoldások kidolgozását:

okos működtető rendszer

bővített mechatronikai megoldás.

Az okos működtető rendszerek és a bővített mechatronikai megoldások alapja az Md2 technológia, amely a hajtás koncepció innovatív megközelítése. A szokásos kinematikai lánc kiiktatása direkt hajtástechnikai termékek alkalmazásával eredményez jobb teljesítményt és nagyobb pontosságot. Eredmény: a gyártó rendszerszer nagyobb hatékonysága, nagyobb megbízhatósága és bizonyított energia megtakarítás.