Nuova Omec


A Nuova Omec olyan vállalat, amely több mint ötven éve gyárt anyagmozgató görgőket a kerámia ipar és hasonló szektorok számára. A gyártott görgő paletta lefedi az egész gyártási folyamatot, kezdve az alapanyagot szállító szalagoktól a gyártó sor végi görgős pályákig, amelyek a csomagolt árut kezelik. Minden henger különböző bevonattal szállítható: polyurethan, szilikon, gumi, PVC, neoprén.
A Nuova Omec aktívan együtt működik a vevői műszaki csapatával az új és racionális görgő alkalmazások keresésében.
2004-ben a Nuova Omec átvette a teljes LanRul® vállalatot Bolognában, amely történelmi márka az ömlesztett anyagokat szállító szalagok görgőinek gyártásában. Ezzel az operációval kiterjesztette kompetenciáját valamennyi olyan iparágra, ahol anyagmozgatási problémákat kell megoldani: könnyű, közepes és nehéz terhelésű szabadon futó, hajtott és frikciós görgőkkel. A hosszú évek tapasztalata alapján a Nuova Omec elkészítette az igényeinek és elvárásainak megfelelő specifikus gyártó berendezésket és készülékeket. Rendelkezik a katalógus termékek és a vevő igények szerinti speciális görgők gyártásához szükséges kutató fejlesztő osztállyal és szerszám készlettel.
A vállalat a legújabb generációjú adatfeldolgozó rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi kis és nagy szériák extrém rugalmas és hatékony gyártását. Maximum 160 mm átmérőjű és 5000 mm hosszú görgőket, valamint 500 mm átmérőjű és 1300 mm hosszú dobokat képes gyártani. A piaci szervezet 40 egységből és képviseletből áll az egész országban. A henger piacon a Nuova Omec komplett választékot kínál megbízható termékekkel és versenyképes árakkal. Rugalmasság, együttműködés a vevő műszaki osztályával, gyors alkatrész ellátó szolgálat teszik a Nuova Omec céget megbízható, hasznos és megfelelő szállítóvá.