Sprint electric


Az 1987-ben alapított angol Sprint Electric vállalat digitális egyenáramú hajtás szabályzók

széles választékát fejleszti és gyártja 1MW teljesítményig, egy és három fázisú kivitelben, regeneratív és nem regeneratív változatban.

A 2009-ben a királynő által kitüntetett Sprint Electric globális viszonteladói hálózatán keresztül kivételes világszintű támogatást és gyors szállítást biztosít.

Központja és gyártóműve Dél-Angliában található.

A 150 féle terméket felölelő választék az alacsony feszültségű szervo jellegű hajtásoktól a maximálisan kifinomult digitális, három fázisú DC hajtásszabályzókig terjed.

A készülékeket úgy tervezték, hogy növeljék a hatékonyságot, optimalizálják a helykihasználást és csökkentsék az állásidőt.

Minden termék az Egyesült Királyságban készül és megfelel a legmagasabb nemzetközi színvonalnak. Kiváló raktározás csökkenti a szállítási határidőt és garantálja a kivételes eladás utáni vevő támogatást.

Valamennyi Sprint Electric terméket magas szintű vevőszolgálat támogat. Az angliai gyártóművet és központot viszonteladók, kereskedelmi képviselők és rendszer integrátorok globális hálózata támogatja. Több mint 70 gondosan válogatott, hivatalos partner 40 országban biztosítja a lokális támogatást és a gyors szállítást a helyszíntől függetlenül.
A cég innovatív DC és AC csúszógyűrűs motor hajtásai úgy készülnek, hogy számtalan ipari motor szabályozási igénynek megfeleljenek a glóbusz minden pontján.
Ezek a korszerű hajtásszabályzók nem csak új berendezésekhez használhatók, hanem kiválóan alkalmasak meglévő applikációk modernizálására, melyek a következő iparágakra a legjellemzőbbek: acél-, papír-, nyomda-, drót és kábel, szórakoztató, műanyagipar, liftek, emelő berendezések, daruk, anyag mozgatás,