Taktomat


TAKTOMAT rugalmas partnere és szállítója az ipari automatizálásnak és méretre szabott megoldásokkal reagál több iparág kihívásaira. Tevékenysége alapját képzett és motivált munkatársak biztosítják.

TAKTOMAT rugalmas és egyéni, mert a saját erősségeire koncentrál.

Gyors belső folyamatok garantálják a rövid szállítási határidőt. Az optimalizált szervezeti és folyamat struktúrának, valamint a nagy alkatrész raktárnak köszönhetően jelentősen csökkenthetők a szállítási határidők.

Konzekvens vevő orientáltság, mint cégfilozófia képezi a siker alapját.

TAKTOMAT széles termék portfóliót kínál valamennyi a piacon létező hajtásforma alapján:

dob kényszerpálya, tárcsa kényszerpálya, globoid kényszerpálya és szervo technika. Természetesen konstruál a katalógus programon kívüli egyedi hajtás megoldásokat is.

Így mindig egy kézből állnak optimális megoldások partnerei rendelkezésére.

Valamennyi TAKTOMAT gyártású építő elem megfelel az állandó minőségre és pontosságra vonatkozó legnagyobb elvárásoknak a 100 százalékos alkatrész ellenőrzésnek köszönhetően. Valamennyi gyártott alkatrész saját rezsiben készül. A TAKTOMAT 2001 óta rendelkezik DIN EN ISO 9001 2000 bizonylattal. A karbantartás mentes „TAKTOMAT edzési minőség” korrekt áron a pontosság és a megbízhatóság egyértelmű mértékét jelenti a piacon.

TAKTOMAT a folyamatos kutatási projektek és az autóiparral hosszú évek óta folytatott együttműködés tapasztalatai alapján mindig a technológiailag megvalósítható maximum elérésére törekszik.

A kutatás és a tudomány integrálása a fejlesztésben, a minőség folyamatos optimalizálása, és a TAKTOMAT fejlesztéseire vonatkozó szabadalmak dokumentálják a cég innovációs erejét.

TAKTOMAT a tevékenysége nemzetközivé válásával és kiterjedt értékesítési iroda hálózatával tovább javítja vevői kiszolgálását.
A TAKTOMAT külszolgálata megalapozott műszaki tudással rendelkezik ahhoz, hogy az „első fejlesztő” legyen a vevőnél.

Értékes tapasztalatok mellett a TAKTOMAT motivált csapata rendelkezik a projektek gyors megvalósításához szükséges hajtóerővel is.

Nem ok nélkül tükröződik az elkötelezettség a cég jelszavában és vállalati kultúrájában: szenvedélyünk az automatizálás.